Veliki zlobni volk
Knjigo prispeval/a:
⋆Lucia⋆
Alex Cross (9. del)

Veliki zlobni volk

The Big Bad Wolf

Alex Cross: potem ko je zapustil washingtonsko policijo, začne z delom v FBI-ju. Čeprav naj bi se sprva nekaj mesecev le uvajal v zapleteni sistem Urada, ga zaradi njegovih izkušenj nemudoma dodelijo zapletenemu primeru. V državi namreč že nekaj časa izginjajo lepe ženske, ki jih prodajajo v suženjstvo petičnim kupcem.
Kdo se boji zlobnega Volka? Prav vsi! In za to imajo presneto dober razlog! Volk je brezobzirni ruski gangster, novi kralj organiziranega kriminala, ki mu nihče ne more do živega. Ali morda prav on stoji za ugrabitvami?
Alexovo zasebno življenje razburka njegova nekdanja zaročenka Christine Johnson, saj želi prevzeti skrbništvo nad malim Alexom. Poleg tega mu neposredni nadrejeni v FBI-ju nagajajo zaradi njegovega slovesa in privilegiranosti, kar Crossa spravlja ob živce.
Cross vzame vajeti v svoje roke: kljub oviram se Cross poda za nevarnim plenilcem brez imena in obraza. Mu ga bo uspelo zgrabiti?

0
0
0

Kupi to knjigo

James Patterson
7,35 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 06. 2020 12:30:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj