Venomous
Knjigo prispeval/a:
skyline

Venomous

5/5 · 1 ocena

Locke Vinetti je osovražen dijak srednje šole, ki ima nezanimivo socialno življenje, saj ima probleme z obvladovanjem jeze in sovraštva do drugih. To pripisuje sili »the venom«, s katero je zastrupljen. Vse odkar je bil star osem let in je ugriznil sošolca v nos, je samotar, ki se ga vsi izogibajo. Njegovo življenje se spremeni, ko ga njegov edini prijatelj Randall odpelje v svojo družbo v Riverside Parku. Ne le, da Locke spozna sorodno dušo z enakimi problemi, tam sreča tudi nekompromisno gotsko dekle z modrimi lasmi, v katero se takoj zaljubi. Vendar Locke se mora naučiti popolnoma obladovati svoje napade sovraštva, če želi sploh pomisliti na to, da bi imel punco.

1
1
16

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 10. 2022 04:00:13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
19. 03. 2011 ob 18:00:51
5 od 5 zvezdic
Oklevala med 9 in 10 pri oceni, ampak je prevladala 10ka, ker mi je bukva svetovno napisana in me je vmes noro nasmejala. Spet ena izmed drugačnih zgodb, ki ti dajo včasih malo za razmislit, malo morš uporabit fantazije, ampak če potegnem črto, je meni osebno bla knjiga svetovna!
Book Depository

O tej knjigi na forumu