Vijoličasti trak ljubezni
Knjigo prispeval/a:
elchy

Vijoličasti trak ljubezni

One Lavender Ribbon

4/5 · 1 ocena

Adrienne Carter po težki ločitvi zapusti Chicago in se preseli na obalo sončne južne Floride, kjer se loti obnavljanja razpadajoče viktorijanske hiše. Na podstrešju najde pločevinasto škatlo, v kateri so skrita čustvena pisma, ovita z vijoličastim trakom. Mlad vojak jih je pisal med drugo svetovno vojno in jih pošiljal dekletu, ki je pred več kot pol stoletja živelo v isti hiši kot zdaj Adrienne.

Poetična in brezčasna pisma Adrienne vzbudijo radovednost in jo spodbudijo, da poišče njihovega avtorja, vojnega veterana Williama Bryanta, ki živi v bližnjem mestu s svojim postavnim, toda pretirano zaščitniškim vnukom Willom.
Adrienne med razkrivanjem skrivnosti pisem pride do neverjetnih odkritij, ki odigrajo pomembno vlogo v življenju več ljudi …

Bo kupček dolgo skritih, starih ljubezenskih pisem pomagal tudi Adrienne, da bo premagala strahove in si znova upala ljubiti?

0
1
1

Kupi to knjigo

Heather Burch
10,48 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 21. 05. 2019 07:02:02
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
top.vevrca
09. 02. 2018 ob 23:21:42
4 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu