Virtuosity
Knjigo prispeval/a:
Ever

Virtuosity

5/5 · 1 ocena

Za Carmen ni pravi čas, da se zaljubi. Jeremy je popolnoma napačen fant za njo. Je aroganten, preveč samozavesten in edini, ki bi lahko stal na poti do tega, kar si Carmen najbolj želi: zmaga na prestižnem tekmovanju Guarneri.

Carmenino življenje je vedno bila le violina, a nekaj jo vleče k Jeremyu. Pri tem pa ne gre le za privlačnost, Jeremy je namreč edini, ki jo popolnoma razume in točno ve, kakšno je njeno življenje. Kljub temu pa mu ne more zaupati svoje največje skrivnosti. Vse bliže je tekmovanje, vse bolj je nervozna in kmalu poseže po zdravilih, ki hranijo njeno skrito odvisnost. A Carmen je sita... sita tega, da na odru ne čuti ničesar in sita tega, da mora delati to, kar od nje pričakujejo in ne kar si zares želi.

0
1
0

Kupi to knjigo

Jessica Martinez
17,46 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 07. 2020 14:00:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
07. 12. 2014 ob 09:39:36
5 od 5 zvezdic
Malo drugačna zgodba in malo drugačna romanca. Nikoli še nisem brala (tako podrobnih) opisov iz življenja klasičnih glasbenih zvezd. Ti pritiski in pričakovanja so v tej knjigi napisana tako realno, da (kot laik) res verjameš, da bi lahko to bilo življenje mlade violinistke :)