Vsak napačen dan
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Vsak napačen dan

All Our Wrong Todays

4.5/5 · 1 ocena

Piše se leto 2016 in v svetu Toma Barrena je tehnologija rešila vse težave – ni vojne, ni revščine in nobenih premalo zrelih avokadov. Na žalost pa Tom ni srečen. Izgubil je svoje sanjsko dekle. In kaj storiš, če imaš strto srce in časovni stroj? Neumnost.

Tom se na lepem znajde v strašni vzporedni resničnosti – ki jo takoj prepoznamo kot naše leto 2016. Napako si obupno želi popraviti in se vrniti domov. Dokler ne odkrije nepričakovane različice svojega življenja, v kateri ima čudovito družino, odlično kariero in prikupno žensko, ki bi utegnila biti ljubezen njegovega življenja.

Toma čaka nemogoča izbira. Naj se vrne k svojemu prejšnjemu življenju brez ljubezni? Ali naj ostane v neurejeni resničnosti s sorodno dušo? V iskanju odgovora, kdo v resnici je in kakšna naj bi bila njegova – in tudi naša – prihodnost, prepotuje različne celine in mnogotere časovnice.

Vsak napačen dan, poln humorja, srčnosti, prebliskov, bistrosti in neverjetnih izumov, je izredno ganljiva zgodba o življenju, izgubi in ljubezni.


0
1
3

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 06. 2022 06:30:15
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
kathryn27
18. 02. 2019 ob 23:28:05
4.5 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu