Vulnerable
Knjigo prispeval/a:
skyline
Little Goddess (1. del)

Vulnerable

5/5 · 1 ocena

Devetnajstletnica Cory dela ponoči na bencinski črpalki. Čimprej bi rada privarčevala dovolj denarja, da lahko končno odide iz domačega mesta Nor-Cala, ki ga sovraži. Rada bi odšla študirat in naredila nekaj iz sebe, rada bi postala nekaj več kot povprečnež v pozabljenem kraju, kjer se nikoli nič ne dogaja.

A dovolj je le naključen dotik škrata Artura, da Cory spregleda. Svet in okolje, v katerem živi, je vse prej kot to, kar so gledale njene oči. Vse, kar je bilo skrito in nevidno ljudem, je zdaj razkrito za Cory. Njene stranke niso navadni ljudje, ampak so vile, škrati, vampirji... Svet, ki je predstavljen le v pravljicah, je svet, v katerem živimo, le da tega nihče ne ve.

In potem skozi vrata stopi Adrian. Vampir, ki ji spremeni življenje. Ne le, da se zaljubi vanj, ampak njegova bližina v njej rodi moč, ki je prej ni imela. Vse, kar je povezano z njim, ruši njene meje med človeškim in nadnaravnim svetom. Cory spozna, da je tveganje svojega življenja mačji kašelj proti spoznanju, kdo v resnici si, koga ljubiš in koga ljubi tisti, katerega ljubiš ti.

1
1
9

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 10. 2022 02:30:13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Arwenis
29. 11. 2010 ob 11:42:54
5 od 5 zvezdic
Desetko dam ker mi je bla ful lepa knjiga, zgodba in use. :)<br /> Je pa opozorilo, ni za mulce ker je seksualnost (homo, hetero), mene to sicer nč ne moti. :P Tko like že navajena usega, hehe. Je pa tut res da ko začneš malo globje razmišljat, in če si dovolj odprt človek za drugačnosti, ugotoviš da današnji tabuji in stigme niti niso tak bau bau. :)<br /> I lilly lilly lilly liked it.! &lt;3 Grem drugo brat. :D

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu