Wake
Knjigo prispeval/a:
Ever
Dream Catcher (1. del)

Wake

3/5 · 1 ocena

Niso vse sanje lepe, še posebaj pa ne za sedemnajstletno Janie, ki je že naveličana pohajkovanja po sanjah drugih ljudi. Naga telesa, sex, padanje, ... Janie je videla že marsikaj. Toda tega ne more povedati nikomur, zato mora živeti dalje s sposobnostjo, ki si je ne želi.

Neke noči pa Janie sanje le pretresejo. Prvič po 9 letih odkar ima to sposobnost, Janie sodeluje v nočni mori v katero je bila potegnjena.

0
3
7
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
10. 08. 2010 ob 06:49:48
Ever
No, od mene dobi samo dejstvo, da je ne vzamem več v roke lol :) Ocene sploh ne bom dala, ker nisem brala, ampak preskakovala, ker je stil pisanja obupen. Š e huje kot pri Blue Bloods.<br /> <br /> Samo si dober pristop h komentiranju izbrala haha :D Skor si me prepričala :P<br /> <br /> Dodala sem jo zato gor, ker mogoče pa komu paše tak stil pisanja, meni ne. :) Sam koncept zgodbe pa je dober :)
FreakChiq
10. 08. 2010 ob 06:42:10
3 od 5 zvezdic
Ko se 1x navadiš na stil pisanja, ti uspe tud not past v knjigo. Kinda. Vsaj meni. Wake je sicer od mene na goodreads dobil 3 zvezdice (tukaj oceno 6), če je pa to kaj v tolažbo... Druga knjiga - Fade je dosti boljša. :P

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu