Want
Knjigo prispeval/a:
skyline

Want

4/5 · 1 ocena

Julianne šteje dneve, dokler lahko spakira svoje kovčke in zapusti staro, na tradicijo vezano mesto, kjer je videz vse in skrivnostnost je način življenja. Kot vsak klavirski virtuoz, tudi ona sanja, da bo obiskovala prestižno glasbeno šolo v Bostonu. Neuspeh ne pride v poštev, zato izkoristi pomoč podiplomskega študenta glasbe Isaaca Larochea.


Julianne ne more razumeti, zakaj je Isaac nenadoma opustil bostonsko glasbeno sceno in se vrnil nazaj. Isaac pa ne ve, da je njeno življenje odvisno od pobega drugam, preden bi Julianne podedovala norost svoje mame. Isaac ve, da bi se moral upreti privlačnosti do deset let mlajše Julianne, a osamljenost in ljubosumje ogrožata njegovo odločnost.

Na plesu Mardi Gras, ki je vrhunski dogodek za elito, se zlijejo skupaj njune sedanje želje in potrebe ter grehi iz preteklosti. Bo Julianne sprejela pomoč, ki se ji ponudi in tako dobila vse, kar je kdajkoli želela, ali bo zbrala pot samouničenja in na to pot potegnila za sabo tudi Isaaca?

0
1
5

Kupi to knjigo

Stephanie Lawton
12,40 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 05:01:11
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
essence
09. 08. 2012 ob 09:57:35
4 od 5 zvezdic
Sem imela priložnost brati tole še pred izidom in si res nisem mislila, da mi bo tako zelo všeč. Pisanje je super, liki tudi, konec vsaj zame nepričakovan. :P
Book Depository

O tej knjigi na forumu