Warprize
Knjigo prispeval/a:
matty
Chronicles of the Warlands (1. del)

Warprize

3.3/5 · 3 ocene

Xylara je hči Vojščaka Kralja Xyrona. A njen oče je mrtev in prestol je zasedel nekompetentni pol-brat, zato je kraljestvo v nevarnosti, da pade v roke bojevitih Firelander-jev.

Preden je bila dovolj stara za možitev, se je Xylara izučila za zdravilko. Ne more se polastiti prestola ali skleniti miru - lahko pa zdravi pogumne može, ki so se bili podali v boj.

A ranjeni niso le njeni sonarodnjaki in Xylar-ina vest ji ne pusti, da ne bi rešila tudi ranjenih Fireland-ovskih bojevnikov. Nauči se njihovega jezika in navad, ter se trudi, da jim je kar se le da udobno četudi so vojni ujetniki.

Nikoli ni pričakovala, da bodo ta dejanja, storjena v dobri veri, vodila k postavnemu in skrivnostnemu Firelander-skemu Warlordu, ki jo zahteva v zameno za premirje. Xylara ve, da mora žrtvovati življenje, ki ga je živela doslej, za dobrobit svojih ljudi in tako postane... Warprize.

1
3
5

Kupi to knjigo

Elizabeth Vaughan
7,53 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 31. 05. 2020 10:00:06
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
nadja.si
25. 06. 2016 ob 10:56:14
4.5 od 5 zvezdic
Dream
20. 05. 2014 ob 17:44:26
0.5 od 5 zvezdic
matty
30. 07. 2012 ob 20:46:20
5 od 5 zvezdic
To mi je najboljša knjiga cele serije in prav prijetno presenečenje. Me je res navdušila - priporočam! :D <br /> <br /> Ženska je kompetentna, odločna in pametna, Warlord pa je tudi zanimiv lik, ki ima veliko več sivih celic kot bi opis bojevnika predpostavljal. Pa tudi ostale osebe so dobro zamišljene in te pritegnejo. Kar me je najbolj prijetno presenetilo je, da se ljubezenska zgodba odvija na mnogo bolj prepričljiv način kot bi si kdorkoli predstavljal glede na grob opis vsebine zgoraj. <br /> <br /> Luštno branje, primerno za te poletne dni. Edino kar je problem je to, da boste hoteli/e prebrati še nadaljevanje, tam pa ste mogoče lahko rahlo razočarani/e. Odvisno od tega kar pač pričakujete. A prvi del je nedvomno odličen.<br />
Book Depository