Welcome to the Dark House
Knjigo prispeval/a:
skyline
Dark House (1. del)

Welcome to the Dark House

Kaj je tvoja najhujša nočna mora?

Za Ivy Jensen so to oči morilca, ki jo lovijo v sanjah. Za Parkerja Bradleya so to krvoločne morske kače, ki se plazijo v njegovih sanjah.

Za sedem tekmovalcev, ki napišejo najboljši esej o njihovih najhujših nočnih morah, je nagrada ekskluzivni pogled na najnovejši, zaupni projekt režiserja Justina Blakea. Ivy sploh niso všeč grozljivke, a pripravljena se je soočiti s svojimi resničnimi strahovi. Parkerjeve simpatične besede in popoln nasmeh ji pomagajo obdržati pozitivno razmišljanje o tej izkušnji… vsaj za zdaj.

A vsi niso tako šarmantni, kot Parker. Fanatik grozljivih filmov Garth Vader želi doživeti razburljivost. Dovolj slabo je, da je ujet v sredi ničesar s to skupino – z deklico, ki se zaklepa v svojo sobo, z vsevednim sostanovalcem, gospodičem Občutljivem, in s tisto, ki je preveč vesela za njeno lastno dobro. Nekdo mora narediti stvari zanimive.

Okolica pa je sama po sebi že čudna. Gospodinja izgleda kot serijski morilec, škrat ki krade sanje preži v bližini in sedmi član skupine je izginil.

Do takrat, ko se Ivy in Parker zavedata, kaj je zares v igri, je že prepozno, da bi se zbudila in zbežala.

0
0
1

Kupi to knjigo

Laurie Faria Stolarz
10,49 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 13. 07. 2020 08:30:15
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj