What I Didn't Say
Knjigo prispeval/a:
skyline

What I Didn't Say

Pijan voziti domov, ko si v zadnjem letniku srednje šole in imaš pred sabo čudovito leto, ni nikoli dobra ideja, a Jake Hayes ni računal na to, da se bo ta vožnja končala z nesrečo, pri kateri si bo močno poškodoval grlo.

Najbolj obžaluje dejstvo, da nikoli ni povedal Samanthi Shay stvari, za katere se je zaklel, da ji jih bo povedal. Vanjo je bil zaljubljen leta, a nikoli ni zbral dovolj poguma, da bi ji priznal v obraz svoja čustva. Vedno je bil pogovor prestavljen na jutri. Na naslednji teden. Na kmalu. A zdaj tega kmalu ne bo, saj ne more več govoriti.

Ko se Jake vrne po okrevanju nazaj domov v majhno otoško mestece, se mora naučiti, kako živeti brez govorjenja. Spozna tudi, da ni družina edina, ki pazi na njega in mu pomaga. Ko dobi možnost, da vedno več časa preživi s Samantho, ga ona nauči, da ni najslabše kar se ti lahko zgodi to, da izgubiš glas. Bo Jake končno lahko povedal Samanthi to, kar ji je vedno nameraval, četudi brez uporabe besed?

0
1
4

Kupi to knjigo

Keary Taylor
16,43 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 05:01:18
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository