Whatever You Like
Knjigo prispeval/a:
skyline

Whatever You Like

4.7/5 · 3 ocene

Podnevi je Lena Morrison ambiciozna poslovna ženska, ki pridobiva subvencije za projekte. Ponoči je spremljevalka za elitne poslovneže v Chicagu. Lenina naloga je, da spremlja poslovneže na zabave, prireditve in jim ponudi intelektualno in prijetno žensko družbo. Spati s klienti ali se čustveno navezati je strogo prepovedano, kar Leni ugaja, saj se je v preteklosti že opekla na ta račun. Elitna družba je tudi edina, ki spoštuje njeno visoko izobrazbo in znanje tujih jezikov. Dodaten zaslužek, ki ji ga prinese nočno delo, je močno potreben, saj mora skrbeti za svojo sestro in svojega dedka, ki živi v najdražjem domu za ostarele.

Ko poslovni mogotec Roderick Brand najame Leno, da ga spremlja na privatno zabavo na njegovi jahti, lena podleže njegovi privlačnosti in prekrši strogo pravilo agencije, za katero dela. Četudi se Lena prepriča, da nikoli več ne bo pomešala dela in osebnega poželenja, Roderick postane še bolj vztrajen, da dobi Leno. Njegov finančni položaj in status v družbi mu omogočata, da Leni ponudi poslovni dogovor, ki ga ne more zavrniti. Če čustva niso vpletena, bodo trije tedni užitka hitro minili. Vsak bo dobil točno to, kar sta se dogovorila. A čustva niso edina stvar, ki postane problem.

2
11
8

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
09. 01. 2016 ob 17:51:01
4 od 5 zvezdic
Kris
05. 02. 2011 ob 21:50:00
5 od 5 zvezdic
Š eee!!!<br /> <br /> Zgodba je res supr, nekak sm po tem k sm nehala brt še neki časa razmišlala o njej, tak romantično pa use! Juj, mi je kr dan polepšala! :P<br /> Hot scene so seveda :$ in lih prou opisane da jih je luštno brt in so še okusne ;)<br /> <br /> Tako lahkotno branje za bolj osamljene dni :)))<br />
skyline
03. 01. 2011 ob 14:04:18
5 od 5 zvezdic
Niiiiice:)

O tej knjigi na forumu