Where One Goes
Knjigo prispeval/a:
skyline

Where One Goes

Nikoli nisem verjela v duhove in duše. Šest let nazaj sem po nesreči spremenila svoje mnenje, saj se je spremenilo tudi moje življenje. Ime mi je Charlotte, kličejo me Char, in imam poseben dar. Lahko se pogovarjam z mrtvimi. Ne morem jih priklicati, lahko jih le vidim in se pogovarjam s tistimi, ki ne morejo zapustiti tega sveta, ker niso dobili svojega zaključka zaradi nedokončanih dejanj. Zadnjih šest let sem pomagala tem ubogim dušam, da so dokončale svoje poslanstvo in se poslovile. A moje dobro delo ima svojo ceno – pozabila sem živeti svoje življenje. Ostala sem brez denarja, brez doma, brez upanja. Odločila sem se, da se tudi jaz pridružim dušam in končam življenje.

A usoda je včasih smešna. V trenutku, ko se sprijaznim s smrtjo, me reši Ike McDermott. Močan in privlačen vojak prekriža moje načrte. Je take vrste moški, ki deli nasmehe in razsvetli sobo, ko stopi vanjo. Nežen. Prijazen. Moj rešitelj z imenom Ike. A na žalost - mrtev. Dogovorila sva se, da mi bo pomagal poiskati nov dom in službo, če mu jaz pomagam pri nedokončanem poslu z njegovim bratom dvojčkom Georgom. George se ne more sprijazniti z bratovo smrtjo in njegovo življenje razpada na koščke. Ike se ne more posloviti, dokler ni prepričan, da bo z George lahko živel naprej.

Ko sem sprejela dogovor, mi ni prišlo na misel, da bom spoznala čudovite ljudi v Bath County, še posebej pa Ikea in Georgea McDermotta. Obema bratoma podarim del srca in bolj ko se bliža konec dogovora, težje je spoznanje, da če pomagam Georgeu, moram zapustiti Ikea. A kako se lahko odrečeš delu srca, ki je razlog, da danes še diham?

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj