White Cat
Knjigo prispeval/a:
Ever
Curse Workers (1. del)

White Cat

4.5/5 · 1 ocena

Cassel prihaja iz družine, ki lahko ustvari uroke, ki ima moč spreminjati tvoja čustva, tvoje spomine, tvojo srečo in to le z preprostim dotikom dlani. Ker pa je magija prepovedana, so vsi ali umetniki ali mafijci. Razen Cassel. Cassel še ni dobil magičnega dotika, zato je izobčen - normalen otrok v nenormalni družini. No, razen enega majhnega detajla. Pred tremi leti je ubil svojo najboljšo prijateljico Lilo.

Vse od takrat se Cassel obnaša kot da se ni nič zgodilo. Toda ta fasada, ki jo je ustvaril se počasi začne krušiti. Cassel začne hoditi med spanjem in ima nočne more o veli mački, ki mu želi nekaj povedati. Toda spanje ni vse kar ga muči, njegova brata sta mu začela prikrivati stvari in Cassie začne dvomiti v to, da je Lila resnično mrtva. Vse skupaj se mu zdi kot velika igra in šala na njegov račun.

0
2
8

Kupi to knjigo

Holly Black
8,50 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 08. 07. 2020 09:30:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Blackcatx
17. 09. 2010 ob 08:40:33
4.5 od 5 zvezdic
Ja, nekaj je romance proti koncu. Na koncu pa takšno razočaranje... Vsaj za mene :)<br /> Pa začetek zgodbe je malo zmeden.
Ever
17. 09. 2010 ob 07:30:03
Ever
A je v tej zgodbi kasneje kaka romanca, ker ne vem, če bi nadaljevala al ne? Pa ne mi rečt, da z ono bivšo, ko je tak prijazna - pretty please :)