White Hot Kiss
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Dark Elements (1. del)

White Hot Kiss

3.5/5 · 2 oceni

En poljub je lahko zadnji.
Sedemnajstletna Layla želi biti samo normalna. Vendar s poljubom, ki ubije karkoli in kogarkoli kar ima dušo, je vse prej kot običajna najstnica. Pol demon, pol gargoyle, Layla ima sposobnosti, ki jih nihče drug ne premore.
Vzgojena med čuvaji Wardens – rase gargoyle, katerih naloga je loviti demone in varovati človeško raso – se Layla poskuša čimbolj vključiti mednje, vendar to pomeni, da mora skrivati svojo temno stran pred vsemi, ki ji največ pomenijo. Še posebej pred Zaynom, neverjetno čednim in privlačnim Wardenom, ki je in popolnoma prepovedan in edini za katerega bije njeno srce že od nekdaj.
Layla sreča Rotha – potetoviranega, pregrešno vročega demona, ki trdi, da pozna vse njene skrivnosti. Layla ve, da bi se ga morala izogibati, vendar ni prepričana, da se mu želi izogibati, še posebej zato, ker je strah ne-poljubljanja pri njem odveč, saj Roth nima duše.
Ko Layla odkrije, da je ona razlog za nasilno demonsko vstajo, zaupati Rothu ne pokvari samo njene priložnosti z Zaynom, ampak je označena kot izdajalka svoje družine, še huje, lahko pomeni enosmerno vozovnico do konca sveta.

0
2
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Ever
12. 01. 2016 ob 10:22:35
3 od 5 zvezdic
Jaz sem to že pred časom prebrala... ampak čisto pozabila o čem gre :D
Adelaide
31. 08. 2015 ob 12:17:37
4 od 5 zvezdic