Whose Afterlife Is This, Anyway?
Knjigo prispeval/a:
skyline

Whose Afterlife Is This, Anyway?

2.5/5 · 1 ocena

Ko začnejo pogrešati sestrinega moža, Carrie začne raziskovati. Kmalu odkrije čudna posla med sestrinim možen in Lukom, ki je njen sexy in skrivnosten sosed. V upanju, da bi njuno zbližanje pomagalo pri iskanju odgovorov o izginotju, se Carrie odloči, da svojemu čudnemu in zadržanemu sosedu pokaže, da ni potrebno izklopiti vsega živečega iz svojega sveta in se zapirati vase. Morda mu bo tako postalo jasno, da ona obstaja, da živi.

Kar Carrie ne ve, je dejstvo, ne le da Luke ne išče takšne vrste življenja ampak da sploh ne išče življenja, saj ni več živ. Dvesto let star vampir Luke je spremljal Carrie od daleč, ampak zdaj, ko preživljata vedno več časa skupaj pri iskanju pogrešanega sestrinega moža, Luke ne more več skrivati poželenja po Carrie. Dokler Carrie ne odkrije, kdo je Luke v resnici, ne more biti nič narobe in se lahko pretvarja, da živi normalno življenje. Edino kar mora ugotoviti je to, kam skriti vrečke krvi iz njegovega hladilnika. Je to res edini problem?

0
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:47:35
2.5 od 5 zvezdic
skyline
06. 11. 2010 ob 10:32:24
skyline
Krajša enostavna zgodba, z nekaterimi smešnimi vložki, z nekaj erotične vsebine, drugače pa nič posebnega. Glede na začetek knjige, ki mi je bil res smešen, sem razočarana kasnejšo vsebino, ker so dogodki predvidljivi in zato knjiga izgubi pridih napetosti in skrivnostnosti. To knjigo bi priporočila tistim, ki se jim ne da razmišljat ob branju pa ki res nimajo več nobene druge knjige o vampirjih za prebrat.
Book Depository