Wild and Free
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Three (3. del)

Wild and Free

4.5/5 · 1 ocena

Abel Jin in Delilah Johnson sta živela s prazno luknjo v njunih dušah in hrepenela po nečem, česar ne razumeta. Neko noč se Delilah znajde v smrtni nevarnosti. Reši jo nekdo, ki je neznansko močan in nečloveško hiter. Delilah je pahnjena v svet, kjer fantazijska bitja obstajajo. Abel ji obrazloži, da je sta si usojena partnerja, četudi je on hibrid vampirja in volkodlaka, ter jo označi za svojo. A Abel tudi ve, da nevarnosti ni konec. Stoletja je sanjal o svoji popolni partnerici in zdaj ko jo končno ima ga nič ne bo ustavilo, da ji zagotovi varnost.

Delilah se skuša prilagoditi novemu svetu in združenju različnih družin. Poleg tega ima partnerja, ki ne razume popolnoma svojega izvora in narave ter je celo življenje živel v prepričanju, da je čudna pošast. Abel in Delilah drug drugemu krpata luknjo v duši, a zdaj ko sta se našla, to pomeni tudi zaključek prerokbe. Združiti se morata s preostalima dvema usojenima paroma ter z njima rešiti človeštvo.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
31. 01. 2015 ob 11:55:14
4.5 od 5 zvezdic
Če je bil 2. del za mene negativno presenečenje, je bil ta pozitivno in sm happy, da sm prebrala serijo do konca. Ta knjiga je čist K. Ashley stil, velik smeha, močni ženski karakter, velik HOT momentov... super zaključek serije.

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu