Winter Garden
Knjigo prispeval/a:
Gea

Winter Garden

Od avtorice najbolj prodajanih uspešnic Firefly Lane in True Colors prihaja močna, srce parajoča zgodba ki osvetli zapleteno vez med materjo in hčerjo in raziskuje močne vezi med preteklostjo in sedanjostjo.

Meredith in Nina Whitson sta si močno različni sestri. Ena je ostala doma da vzgaja otroke in vodi domač nasad jabolk, druga je sledila svojim sanjam in prepotovala svet ter postala znana fotoreporterka. A ko njun ljubljeni oče zboli, se Meredith in Nina ponovno srečata ob svoji mrzli, neodobravajoči mami Anyi, ki tudi sedaj ne ponudi nobenega sočutja svojima hčerama. V otroštvu je bila edina vez med njimi Ruska pravljica ki jo je Anya ponoči včasih pripovedovala svojima hčerama. Na svoji smrtni postelji njihov oče izvabi obljubo od njih: pravljica se bo še zadnjič povedala - in tokrat do konca. Tako se prične nepričakovano potovanje v resnico Anyinega življenja v vojnem Leningradu pred več kot petimi desetletji. Meredith in Nina bosta končno slišali bolečo zgodbo maminega življenja in izvedeli bosta skrivnost ki je tako grozna in strašna, da bo pretresla same temelje njihove družine in spremenila to kar mislijo da so.

0
0
2

Kupi to knjigo

Kristin Hannah
6,78 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 08. 2020 12:30:02
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu