Wintersong
Knjigo prispeval/a:
prada2015

Wintersong

3/5 · 1 ocena

Vse svoje življenje je devetnajstletna Liesl poslušala zgodbe o lepem in skrivnostnem škratu Goblinu Kingu. On je gospodar Michiefa, vladar Podzemlja in muza razne glasbene spremljave. Lies pomaga svoji družini pri glasbi, vendar sanja in fantazira o Goblinu Kingu.

Ko njeno sestro Käthe ugrabijo škratje, se Liesl odpravi na potovanje v njihovo deželo, da bi rešila sestro. Goblin King za izpustitev Käthe zahteva svojo ceno. Življenje device mora biti odvzeto v deželi, kot je opisano v starem zakonu. Življenje za življenje, pravi. Brez žrtvovanja nič ne raste. Brez smrti ne more biti ponovnega rojstva. V zameno za svobodo svoje sestre Liesl ponudi sebe v zakon s Goblinom Kingom. On jo sprejme.

V podzemlju Liesl odkrije, da jo Goblin King navdihuje glasbeno, fizično in čustveno. Medtem, ko njen talent cveti, življenje v Liesl izginja proč. Ceno je plačala in postala škratova nevesta. Ko sta si čedalje bližje, morata ugotoviti kaj želita žrtvovati: svoje življenje, svojo glasbo ali konec sveta.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
prada2015
10. 04. 2017 ob 21:53:24
3 od 5 zvezdic
Zanimiva zgodba, napisana malo poetično. Vendar se meni ni zdela nič kaj posebna. Malo premalo dogodivščine.
Book Depository

O tej knjigi na forumu