With Everything I Am
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Three (2. del)

With Everything I Am

3.5/5 · 2 oceni

Neko noč Calluma žene v gozd neznani instinkt. Instinkt po varovanju. V telesu volka Callum sreča mladega človeškega otroka s katerim začuti močno povezanost, ki si je Callum ne zna razložiti, saj ni normalna.

Sonia Arlington živi osamljeno življenje. Ima določene sposobnosti, ki so čudne za ljudi. Je bolna in če te redke bolezni ne zdravi redno, lahko umre. Njen oče jo prisili, da mu obljubi, da nikoli ne bo pokazala drugim ljudem, kaj zmore. To so razlogi, da se Sonia umika od drugih in se na tak način varuje pred odkritjem.

Callum je postal kralj volkodlakov in trenutno je v vojni. Ko mu postane jasno, da je njegova partnerica Sonia, jo mora pripeljati v svoje kraljestvo, v svet, ki je za Sonio nov, nevaren in strašljiv. Ko se Sonia poskuša prilagoditi, se Callum muči z dejstvom, da je njegova partnerica človek in umrljiva. Njeno lepoto in nežnost bo lahko imel le za kratek čas njenega človeškega življenja, s čemer se ne bo sprijaznil, kajti usoda ga ne more tako kaznovati.

0
2
1

Kupi to knjigo

Kristen Ashley
23,55 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 01. 04. 2020 13:00:13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
02. 02. 2016 ob 16:23:56
4.5 od 5 zvezdic
skyline
27. 01. 2015 ob 17:15:35
skyline
Negativno presenečenje, ker sem ljubiteljica te avtorice. Ne vem kaj ji je pri tej knjigi spodletelo, da je naredila tako weak glavno žensko vlogo, to je edini razlog za tako slabo oceno, ker zgodba je zanimiva in bom prebrala 3. del, da vidim kako se razplete serija. Ampak za to knjigo mi je pa res žal, ker dejansko je to edina pomanjkljivost, da je Sonia tako šibek karakter :(
skyline
27. 01. 2015 ob 17:12:47
2.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu