Wounded
Knjigo prispeval/a:
skyline

Wounded

1/5 · 1 ocena

Vojna mi je vzela vse. Družino. Dom. Nedolžnost. V državi, v kateri poteka vojna in prevladuje trda roka denarne ekonomije, mlado osirotelo dekle, kot sem jaz, nima veliko možnosti preživetja. Delam, kar moram, da preživim, da nekaj pojem, da lahko diham, pri tem pa se trudim pozabiti, kako moja duša umira. Moje srce je prazno, boj za moj obsoj je krut. Ljubezen v mojem svetu ne obstaja.

In potem spoznam njega.

***
Vojna je pekel. Od posameznika zahteva, da iztrga svojo dušo in počne stvari, ki jih drugače nikoli ne bi. Živiš v strahu, prežet s krivdo, spanje spremljajo nočne more. Če tega ne doživiš, ne razumeš, ne moreš razumeti. V vojni ni prostora za ljubezen, za nežnost, za čuteč dotik. Moraš biti močan, grob, agresiven, brez milosti, brez pomislekov, in pripravljen na boj v vsakem trenutku vsakega dneva. Če samo za sekundo izgubiš zbranost, te lahko ta napaka stane živlejnja. Nenehna borba je vse, kar poznam.

In potem spoznam njo, edino, ki me lahko reši.

0
1
1

Kupi to knjigo

Jasinda Wilder
11,57 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 07. 2020 12:00:05
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
day
17. 08. 2014 ob 13:03:23
1 od 5 zvezdic