You and Everything After
Knjigo prispeval/a:
skyline
Falling (2. del)

You and Everything After

Sem najstnica, ki ima MS. Ne poznate me, a ste me že videli. Verjetno poznate mojo sestro dvojčico. Lepšo izmed naju. Mogoče ste slišali na kakšnem glasu sem, kako rada žuriram, kako enostavno me je dobiti v posteljo, me vzeti in potem pozabiti name. To punco puščam za sabo. Študij je čas novih začetkov. Od zdaj naprej... bom le Cass, in moja zgodba še ni napisana.

-

“Tyson Preeter zmore vse.”

Točno to si ljudje mislijo, ko me vidijo. Sem močan, nepremagljiv, samozavesten, inteligenten in... ja, aroganten. Sem nekdo, ki vedno najde pot okoli, čez, preko nečesa - dokler ničesar več ne ostane za premostiti. Pred šestimi leti sem izgubil nekaj, kar vsi jemljejo kot samoumevno - hoditi. Ne potrebujem simpatije. Usmiljenja. Najmanj pa ljubezni. Tako je lažje, saj se izognem razočaranju in ostane mi dovolj moči za življenje.

A Cass Owens je privihrala v moje življenje in mi krade to moč, ker jo potrebuje bolj kot jaz. Prisili me, da kršim vsa moja pravila, da jo spuščam skozi zid, ki sem ga postavil okoli sebe. Obvladuje me. Popolnoma. Zakaj ji dovolim?

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj

Druge knjige avtorja

Book Depository