Zadnji don
Knjigo prispeval/a:
Gea
Mafia (3. del)

Zadnji don

The Last Don

5/5 · 1 ocena

Za družino Clericuzio je življenje kot škatla ročnih bomb. Zadnji don je Domenico, pretkani starec, ki se je odločil, da je prihodnost njegove mafijske družine v zakonitih igrah na srečo, filmski industriji in podkupovanju vodilnih politikov. Ko se zdi, da je le še korak do uresničenja njegovih sanj, pridejo na dan grozljive skrivnosti preteklosti, ki zasejejo razkol v družini. Grehi očetov začnejo krojiti usodo sinov. Dante in Cross sta tista, ki bosta morala razrešiti krivice preteklosti.

Mario Puzo nas bo prevzel s srhljivo zgodbo o maščevanju znotraj velike mafijske družine, ki razteza svoje pohlepne lovke v Las Vegas in Hollywood. Samo dobitnik oskarja lahko tako živo opiše peklenski kotel filmske industrije. Samo pisatelj, ki se je rodil v Vražji kuhinji New Yorka, lahko tako otipljivo prikaže življenje mafije. Mario Puzo je z Zadnjim donom znova dokazal, da ve, kje so zakopana trupla.

1
1
0

Kupi to knjigo

Mario Puzo
8,29 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 25. 11. 2020 19:00:08
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
10. 01. 2015 ob 21:18:01
5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository