Zaljubljeni vohun
Knjigo prispeval/a:
elchy
Men from Special Branch (1. del)

Zaljubljeni vohun

Whisper His Name

3.8/5 · 3 ocene

Zlomiti kodo do njenega srca … Neodvisna, trmasta in neporočena Abbie Vayle je bila že od nekdaj prepametna za svoje dobro. Toda morda je šla vendarle malce predaleč, ko je ustanovila svoje podjetje z zbiranjem starih, redkih knjig in v Parizu povsem naključno kupila starinsko knjigo s skrivnostno kodo, načečkano ob robovih.

Nekdo hoče knjigo nazaj in je za to pripravljen tudi ubijati. Edina težava je, da Abbie nima več te knjige. Ostale je zaklenjena v carinarnici v Dorvu. Zdaj se je Abbie spustila v tekmo s časom, saj mora biti vsaj korak pred zasledovalci. Zadnja oseba, ki se ji želi zaupati, je njen najboljši prijatelj Hugh Templar, ki ga je poznala le kot mogočnega učenjaka, s katerim sta delila strast do rimskega starega veka.

Toda ker se je Hugh vedno pojavil tam, kjer je to najmanj pričakovala, se ji je začelo svitati… Ne samo, da je Hugh z očali na nosu presenetljivo in neustavljivo privlačen, temveč je tudi nenavadno “profesionalen” v ravnanju z njenimi skrivnostnimi sovražniki.

Hugh očitno ni to, kar se zdi, da je. In kmalu Abbie spozna, da tudi ona ni…ko odkrije, kaj pomeni ljubiti z vsem srcem in dušo.

0
3
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
TriLili
02. 07. 2016 ob 09:50:06
4 od 5 zvezdic
Adeline
16. 03. 2016 ob 19:29:36
4 od 5 zvezdic
elchy
06. 03. 2016 ob 21:47:05
3.5 od 5 zvezdic