Zaprta krsta
Knjigo prispeval/a:
elchy
New Hercule Poirot Mysteries (2. del)

Zaprta krsta

Closed Casket

,

Sophie Hannah, petinštiridesetletna angleška pesnica in pisateljica, je doslej napisala že petnajst kriminalnih romanov, dve zbirki kratkih zgodb in dve knjigi za otroke ter devet pesniških zbirk. Z romanom Zaprta krsta uspešno nadaljuje pisateljsko delo prve dame kriminalk Agathe Christie, ki ga je leta 2014 začela s prvencem Umori z monogrami ter s tem postala prva avtorica, ki so ji skrbniki intelektualne zapuščine Agathe Christie skupaj z njenimi še živečimi sorodniki po dolgem prepričevanju in odlašanju dovolili, da v svojih romanih uporabi lik nenadkriljivega belgijskega detektiva Hercula Poirota. Avtorica je pisanje sprejela kot časten in predvsem odgovoren izziv, ki ga je v pričujočem romanu že drugič tudi uspešno izpeljala.

»Kar bom povedala, vas bo najbrž šokiralo ...« S temi besedami priljubljena pisateljica lady Athelinda Playford pripravlja presenečenje ob spremembi svoje oporoke. Medtem ko gostje prihajajo na zabavo v njen dvorec na Irskem, se odloči, da bo razdedinila svoja otroka in imetje prepisala invalidu, ki ima pred seboj le še nekaj tednov življenja.

Roman Zaprta krsta nas s svojo spretno zasnovano zgodbo, polno ugank, duhovitosti in okrutnosti, povsem zasvoji. Izjemni kriminalni roman po vznemirljivosti prav nič ne zaostaja za romani Agathe Christie.

0
0
0

Kupi to knjigo

Sophie Hannah
13,74 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 11. 2020 00:00:19
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj