Ženskar
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
The Game Maker (3. del)

Ženskar

The Player

4/5 · 4 ocene

ZAPELJIVEC Z MRAČNO PRETEKLOSTJO...
V Las Vegasu, mestu greha, Dmitrij Sevastjan spozna njo, Victorio Valentine - seksi lepotičko, ki potrebuje zaščitnika. Obsedenost z njo se globoko ukorenini vanj. Kljub lastni preteklosti, zaznamovani z zlorabo in prevaro, bo naredil vse, da jo bo dobil.

PREVARANTKA, KI NE MORE NIČESAR IZGUBITI...
Štiriindvajsetletna Victoria, z drugim imenom Pokora, prihaja iz družine z dolgoletno prevarantsko tradicijo. Zdaj potrebuje življenjski zadetek, da bi njeni bližnji ostali varni, zato nastavi mrežo nadvse čednemu in bogatemu Dmitriju Sevastjanu. A čeprav se Rus, ki se mu ni moč upreti, poigrava z njenim telesom in umom, premami tudi njeno srce.

LJUBEZEN JE ZADNJA KARTA V IGRI.
Ko Pokora in njeni pomočniki napeljejo Dmitrija do prenagljene odločitve za poroko, se on ne želi zaščititi s predporočno pogodbo, pač pa ji zaupa vse, kar ima. Toda ali lahko ona zaupa njemu? Ko skrivnosti pridejo na plan, si mladoporočenca delita dvome in najbolj pregrešne užitke.

Toda vprašanje je, ali bo Pokora ostala in se borila za zakon ali pa bo pretrgala vse vezi z možem, ko bo enkrat dokončno razkrila njegovo preteklost?

1
2
0

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
vanesasreedings
11. 04. 2021 ob 16:47:32
5 od 5 zvezdic
Rebecca
20. 08. 2018 ob 08:22:24
5 od 5 zvezdic
IngridJalapeñoLopez
04. 02. 2018 ob 14:07:34
3 od 5 zvezdic
Knjiga me je razočarala. Pričakovala sem zanimiv zaključek te triologije, vendar se je ta knjiga vlekla kot redko katera. Bila je dolgočasna in dogajanja so bila nepovezana. Konec sploh ni bil razumljiv in vse se je končalo prehitro. Vsekakor tega dela ne bom še enkrat prebrala.
Ljiljana
20. 11. 2017 ob 14:25:15
3 od 5 zvezdic