Najnovejše knjige

Pokaži samo v slovenščino prevedene knjige
The Titans Curse
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Percy Jackson and the Olympians (3. del)
The Titans Curse Rick Riordan
- 4 ocene

Boginja Artemida je izginila. Sama verjame, da je bila ugrabljena in sedaj je Percy-eva naloga, da ugotovi kdo je to storil. Kdo je dovolj močan, da lahko ugrabi boginjo?

Percy in njegovi prijatelji se tako podajo na avanturo pri tem pa odkrijejo neverjetno pošast. Pošast, ki je tako močna, da bi lahko uničila celo Olimp.... Preberi več

The Battle of the Labyrinth
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Percy Jackson and the Olympians (4. del)
The Battle of the Labyrinth Rick Riordan
- 3 ocene

Percy Jackson že četrto poletje preživlja na kampu Half-Blood. Tudi tokrat ni kaj drugače kot prejšnjič.

Percy in njegovi prijatelji se morajo zelo potruditi, da bi preprečili namere polboga Luka, ki želi rešiti Titane.

Junaki izvejo, da lahko Luke dostopa do kampa s pomočjo skrivnega labirinta. Tako se podajo na neverjetno avanturo, Groover se zraven tega sooča še z iskanjem boga Pan-a, Percy, ki je pa sedaj star že 15 let, pa ima težave z dekleti, ki se kar lepijo nanj.... Preberi več

The Last Olympian
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Percy Jackson and the Olympians (5. del)
The Last Olympian Rick Riordan
- 3 ocene

Vsa ta leta so se v kampu Half-Blood pripravljali na spopad s Titani, čeprav so vsi vedeli, da so možnosti za zmago zelo male. Kronos je zgradil neverjetno veliko in močno vojsko. Sedaj so na vrsti Percy in ostali polbogovi, da ustavijo boga časa.

V zadnjem delu serije Percy Jackson and the Olympians zvemo kakšna je usoda junaka Percy-ja in kaj prinaša njegov šestnajsti rojstni dan.... Preberi več

Rules of Attraction
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Perfect Chemistry (2. del)
Rules of Attraction Simone Elkeles
- 25 ocen

Carlos Fuentes se po nekaj mesecih življenja v Mehiki vrne nazaj v Ameriko. Ponosen kot njegov brat ne želi biti odvisen od Alexa, zato bo raje živel na robu in si ustvaril svojo lastno pot.

Toda nato spozna Kiaro za katero je prepričÂan, da misli da je predobra zanj. ČÂŒas mineva in Carlos tako spozna, da ga Kiara potrebuje točno takšnega kot je.

Knjiga je nadaljevanje knjige Perfect Chemistry vendar z menjavo junakov, seveda pa se v knjigi pojavljata tudi Brittany in Alex.... Preberi več

The Hollow
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Hollow (1. del)
The Hollow Jessica Verday

Abbeyjina najboljša prijateljica Kristen je pred kratkim izginila brez sledu. Vsi so se že sprijaznili z njeno smrtjo, le Abbey je prepričana, da za to zgodbo stoji več. Dejstva, da je Kristen izginila in je ne bo več nazaj, ne more sprejeti.

Nato pa se v njenem življenju začne pojavljati Caspian. Toda ta čudoviti fant s sabo nosi neke skrivnosti. Abbey pa kmalu ugotovi, da je tudi Kristen imela svoje skrivnosti, ki jih je skrbno skrivala pred njo. Tako začne dvomiti v njuno prijateljstvo in v vse kar je verjela o Kristen.

Zgodbe nisem prebrala do konca, saj... Preberi več

Beautiful Creatures
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Caster Chronicles (1. del)
Beautiful Creatures Kami Garcia
- 11 ocen

Lena Duchannes je najbolj nenavadno dekle kar jih je mesto Gatlin kadarkoli videlo. Živi s čudaškim stricem, ki ga večina ljudi sploh ne mara in se bori za obstoj v šoli. Marsikdo od njenih sošolcev ne ve, da ima Lena posebne moči in da ni navadna najstnica.

Ethan Wate šteje mesece do konca šole, da se odseli in pobegne iz tega majhnega mesteca. Zadnje mesece ima nenavadne sanje o prelepi črnolaski za katero ve, da jo ljubi. Ko črnolaska vstopi v njegovo šolo je Ethan presenečen in bi rad naredil vse, da ji pride bliže. Povezava med njima je... Preberi več

Padli angeli
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Padli angeli (Fallen) (1. del)
Padli angeli (Fallen)
Lauren Kate
- 61 ocen

Luce je nenavadno dekle, že od nekdaj jo na vsakem koraku spremljajo črne, mračne sence. Zaradi problemov, ki jih je povzročila v prejšnji šoli, jo starši prepišejo na drugo. Na novi šoli spozna nenavadne prijatelje, najbolj pa jo preseneti, ko vidi Daniela.

Daniel je vse kar si Luce želi, srce jo vleče k njemu in zdi se ji, da ga od nekod pozna. A Daniel se ji spretno izogiba in bolj kot Luce teče za njim, bolj se ji umika. Toda zakaj? Saj se ne poznata...

Nekateri menijo, da knjiga ni tako dobra, saj se jim zdi, da... Preberi več

Gimnazijec
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Gimnazijec Igor Karlovšek
- 11 ocen

Gimnazijca sem prebrala pred kratkim (že tretjič).

Zgodba govori o Petru, ki je obtožen umora svojega najboljšega prijatelja Tadeja. Peter se na sodišču ne brani, saj ga je celotna situacija tako potrla, da o Tadeju in dnevu, ko je umrl, ne more govoriti. Tako mu sodnica izreče kazen. Kazen je premestitev v prevzgojni dom Radeče, Petra pa tudi prešolajo iz Prve gimnazije v Celju (Kajuh, kot ji pravimo) na gimnazijo Celje Center.

Peter se znajde v nemogočih situacijah in jih vseeno preživi, čeprav je njegov obstoj vprašljiv.

Karlovšek v tej knjigi zelo dobro opisuje stanje v slovenskih... Preberi več

Book Depository

Top avtorji

James Patterson
James Patterson
59 knjig
Kristen Ashley
Kristen Ashley
50 knjig
Agatha Christie
Agatha Christie
47 knjig
Gena Showalter
Gena Showalter
43 knjig
Nora Roberts
Nora Roberts
37 knjig
Nicole Edwards
Nicole Edwards
28 knjig
J.R. Ward
J.R. Ward
24 knjig
Karina Halle
Karina Halle
24 knjig
Book Depository

Zadnje na forumu