Najnovejše knjige

Pokaži samo v slovenščino prevedene knjige
The Dark Divine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Dark Divine (1. del)
The Dark Divine Bree Despain
- 8 ocen

Grace ni nikoli razumela zakaj je bratov najboljši prijatelj pred leti izginil brez sledu. Sedaj, ko se je Daniel vrnil, bo naredila vse, da izve kaj se je zgodilo med njim in Judom. Vendar Daniel ni več fant, ki se ga Grace spominja iz njenega otroštva.

Tako se Grace loti težke misije odkriti Danielovo skrivnost in mu pomagati v novem življenju.

Knjigo priporočam vsem, ki imate radi skrivnostne zgodbe.

... Preberi več

Stargazer
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Evernight (2. del)
Stargazer Claudia Gray
- 4 ocene

Bianca je izvedela, da je rojena dvema vampirjema, kar je skoraj nemogoče in da je njena edina usoda ostati na akademiji z ostalimi vampirji. Toda Bianca ljubi Lucasa in Lucasova misija, že od nekdaj, je uničiti vampirje.

Tudi če sta Bianca in Lucas ločena, njuna ljubezen ne umre in med tem, ko se skrivaj dobivata, Bianca ni edina, ki pri sebi nosi skrivnost.... Preberi več

Hourglass
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Evernight (3. del)
Hourglass Claudia Gray
- 4 ocene

V tretjem delu te vampirske serije sta Bianca in Lucas končno našla pot kako biti skupaj. A ta pot ni tako enostavna kot se zdi, saj pomeni laganje njunim najbližjim.

Po tem ko je Bianca pobegnila iz akademije Evernight, živi skupaj z Lucasom in ostalimi člani skupine Black Cross. A ko skupina ujame Biancinega prijatelja, vampirja Balthazarja, Bianca ve, da bo morala storiti vse, da ga zaščiti. Toda za kakšno ceno?... Preberi več

Arena smrti
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Igre lakote (The Hunger Games) (1. del)
Arena smrti (The Hunger Games)
Suzanne Collins
- 77 ocen

Predstavljajte si prihodnost, kjer Severni Ameriki vlada ena sama skupina ljudi. Ostalo prebivalstvo je razdeljeno v 12 območij kjer vsako območje proizvaja določene dobrine. Toda v vsakem območju morajo ljudje tudi jesti hrano ter jo nabirati in loviti z golimi rokami. Da bi bila zadeva še lepša, vladarji vsako leto priredijo igre v obliki resničnostnega šova, ki jih lahko spremljajo prebivalci vseh območij. Iz vsakega območja izberejo eno dekle in enega fanta, tako 24 oseb postavijo v areno kjer je njihov edini cilj preživetje.

Zmagovalec igre je lahko samo en. Po tem ko se Katniss javi, da bo sodelovala... Preberi več

Kruto maščevanje
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Igre lakote (The Hunger Games) (2. del)
Kruto maščevanje (Catching Fire)
Suzanne Collins
- 52 ocen

Kljub vsem možnostim je Katniss preživela krute igre. Toda vladarji sveta so jezni, da jih je pretentala na tako krut način, zato želijo maščevanje.

Se bo Katniss uspela rešiti pred vladarji? Ali je možno, da jo znova pošljejo v krute igre? Kaj naj Katniss naredi glede Galea in Peeta?

Hunger Games se nadaljujejo!... Preberi več

Preden se poslovim
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Preden se poslovim (Before I Fall)
Lauren Oliver
- 12 ocen

Kaj bi storili, če bi imeli samo še en dan življenja? Samantha Kings ima vse. Je popularna in lepa ter ima prekrasnega fanta. 12. april bil moral biti še en navaden dan v njenem življenju, a je dan ko Samantha umre. Toda Samanthina duša ne zapusti tega sveta, namesto tega se Samanta vsako jutro znova zbudi in znova živi 12. april.

Kaj bo storila, da se reši iz tega ponavljanja? Koga mora rešiti, da bo rešena sama?

Neverjetna zgodba in ena redkih pri katerih sem skoraj jokala. Samantha se kot junakinja skozi celo zgodbo zelo razvije in iz... Preberi več

The Forest of Hands and Teeth
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Forest of Hands and Teeth (1. del)
The Forest of Hands and Teeth Carrie Ryan
- 2 oceni

V Marryjinem svetu obstajajo samo tri resnice. Sestre bodo vedno vedele kaj je najbolje storiti, varuhi bodo vedno varovali njeno ljudstvo in ograda okoli vasi mora biti vedno aktivirana. Ograda varuje njeno vas pred bitji iz gozda, bitji, ki so ji vzeli najprej očeta in nato še mater.

Ker pa je Marry radovedna, počasi odkriva resnico o njeni vasi in tako vidi, da stvari niso takšne kot se zdijo. Ko se ograda v njeni vasi podre in zavlada kaos, mora izbrati med tistim, ki ga ljubi in tistim, ki ljubi njo.

The Forest od Hands and Teeth priporočam... Preberi več

Za večno
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Immortals (1. del)
Za večno (Evermore)
Alyson Noel
- 64 ocen

Prometna nesreča je za vedno zaznamovala 16 letno Ever. Ne samo, da je izgubila svojo družino, z nesrečo je pridobila nadnaravne moči. Sedaj lahko vidi aure drugih ljudi, vidi mrtve, sliši kar drugi mislijo in z enim samim dotikom vidi vse kar se tiče stvari ali osebe. Da lahko s svojimi sposobnostmi preživi, se je zaprla vase in se izogiba kontaktov z ljudmi.

Toda vse se spremeni, ko dobi novega sošolca Damena. Damen je edini, ki lahko utiša glasove v njeni glavi in edini ob katerem se Ever počuti normalno. Poleg vsega je neverjetno lep, postaven in vedno ve... Preberi več

Book Depository

Top avtorji

James Patterson
James Patterson
59 knjig
Kristen Ashley
Kristen Ashley
50 knjig
Agatha Christie
Agatha Christie
47 knjig
Gena Showalter
Gena Showalter
43 knjig
Nora Roberts
Nora Roberts
37 knjig
Nicole Edwards
Nicole Edwards
28 knjig
J.R. Ward
J.R. Ward
24 knjig
Karina Halle
Karina Halle
24 knjig
Book Depository

Zadnje na forumu