Billionaire Bachelors

The billionaire wins the game
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Billionaire Bachelors (1. del)
The billionaire wins the game Melody Anne
- 2 oceni

Joseph Anderson se je odločil, da je čas, da si njegovi trije uspešni sinovi najdejo neveste. Joseph hoče vnuke, s katerimi bo zapolnil veliko hišo in hoče jih takoj.

Njegov nastarejši sin Lucas je uspešen na vseh področjih, le v ljubezni ne. Ne kaže nobenega zanimanja, da bi v imel ženo, ki bi v njegovem življenju povzročila kaos in le zlorabila družinsko ime.

Amy Harper je odraščala v težkih okoliščinah in ne mara razvajenih bogatašev, ki so... Preberi več

The billionaire's dance
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Billionaire Bachelors (2. del)
The billionaire's dance Melody Anne
- 1 ocena

Joseph Anderson se je odločil, da je čas, da si njegovi trije uspešni sinovi najdejo neveste. Joseph si želi vnukov, ki bodo zapolnili veliko hišo in želi si jih takoj. Uspešen je bil pri iskanju neveste za najstarejšega sina, v tej knjigi pa se potrudi spraviti skupaj Alexa in Jessico.

Alex je samski moški, ki ljubi potovanja okoli sveta in avanture z različnimi ženskami. To velja le do takrat, ko spozna Jessico Sanders. Ena noč z njo spremeni... Preberi več

The billionaire falls
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Billionaire Bachelors (3. del)
The billionaire falls Melody Anne
- 1 ocena

Mark Anderson je bogati kavboj, ki ljubi svoj ranč in svojo družino. Videl je, kako sta njegova brata našla ljubezen in ugotovi, da ljubezen ni tako grozna, ko deluje na prvi pogled. Na svojem ranču zaposli kuharico, kateri se ne more upreti.

Emily beži s svojim sinom in pristane kot kuharica pri Marku. Všeč ji je, vendar mu da vedeti, da od njega noče nič več kot le zaposlitev.... Preberi več

Book Depository