Dangerous

Dangerous Lover
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Dangerous (1. del)
Dangerous Lover Lisa Marie Rice
- 4 ocene

"I don't want to be alone tonight." Caroline Lake komaj verjame, da je te besede izrekla nekomu, ki ga je ravnokar spoznala.

Ko visok, mišičast in na pogled zastrašujoče nevaren moški želi najeti sobo v njeni veliki hiši, Caroline okleva. Četudi ji finančno stanje ne dovoljuje, da zavrne kateregakoli gosta, je en pogled na neznanca dovolj, da ji zavre kri. Od strahu ali privlačnosti? Kemije med njima ne more zanikati in edino na kar še lahko misli so njegove... Preberi več

Dangerous Secrets
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Dangerous (2. del)
Dangerous Secrets Lisa Marie Rice
- 1 ocena

Prikupna in tiha knjižničarka Charity Prewitt si nikoli ni mislila, da bo spoznala in se zaljubila v takšnega moškega, kot je Nicholas Ames. Simpatičen, bogat, privlačen in sexy milijonar je vstopil v njeno življenje in obrnil njen varen in ustavljen svet na glavo. Charity ni nikoli skočila med rjuhe z neznancem, a Nickovi dotiki in strastni poljubi so nekaj, od česar se ne bo ločila. Nick je popoln!

Nick Ames je nekdo drug, za kogar se predstavlja pred Charity.... Preberi več

Dangerous Passion
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Dangerous (3. del)
Dangerous Passion Lisa Marie Rice
- 1 ocena

Čustva ubijejo hitreje kakor metki. To je Drakovo pravilo, njegov stil življenja. Drake je v mafijskem svetu legenda, človek brez obraza, strah brez telesa in hitra smrt je odrešitev za tiste, ki se mu zamerijo.

Viktor - Drake - Drakovich si je ustvaril bilijonski imperij z umazanimi posli in trdi, da je to mogoče le v primeru, da človek izklopi svojo humanost, saj mu le na ta način nihče ne more priti do živega in ni možnosti napak. Če... Preberi več

Na forumu