Darkest Powers

The Summoning
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Darkest Powers (1. del)
The Summoning Kelley Armstrong
- 8 ocen

Chloe Saunder se je po letih potovanja končno ustalila. Sedaj obiskuje umetniške tečaje, sledi svojim poklicnim sanjam, sklepa prijateljstva in spoznava fante. Njen največji strah je, da se ne bi razvila tako hitro, kot njene prijateljice. Toda njena puberteta prinese veliko več kot pa podivjane hormone. Chloe kar naenkrat vidi duhove, ki kričijo za njeno pozornostjo. To Chloe popolnoma stre in za zlomom, ki ga doživi, jo teta Lauren prepiše v internat.

Sprva se internat zdi čisto normalen kraj,... Preberi več

The Awakening
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Darkest Powers (2. del)
The Awakening Kelley Armstrong
- 5 ocen

V prejšnji knjigi smo spoznali Chloe, ki nam je sprva delovala kot navadna najstnica. Sedaj vemo, da se je njeno življenje spremenilo in da na njej ni nič navadnega. Ne le da vidi duhove, Chloe je živi eksperiment. Ustvarili so jo ljudje, ki se imenujejo The Edison Group. Kaj to pomeni? Chloe lahko oživi mrtve brez, da bi si to želela in to ni sposobnosti, ki bi si jo kdorkoli od vas želel imeti.

S tremi prijatelji, ki... Preberi več

The Reckoning
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Darkest Powers (3. del)
The Reckoning Kelley Armstrong
- 4 ocene

Chloe, Tori, Derek in Simon še vedno bežijo pred ustanovo The Edison Group. S skrivanjem v varni hiši pa le niso tako varni kot se zdi. Kmalu bodo morali narediti korak naprej, rešiti vse, ki so jih pustili za sabo in uničiti The Edison Group.... Preberi več