Perfect Chemistry

Perfect Chemistry
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Perfect Chemistry (1. del)
Perfect Chemistry Simone Elkeles
- 51 ocen

Brittany Ellis je lepa, bogata, popularna in ima popolnega fanta. Alex Fuentes je skrivnosten, nevaren član tolpe. Prijateljstvo med Brittany in Alexom nikoli ne bi moglo obstajati, kaj šele kaj več... Toda vse se spremeni, ko postaneta partnerja pri kemiji.

Ena izmed najboljših romantičnih zgodb kar sem jih kadarkoli prebrala. Knjiga je napisana v dveh vidikih, vsako poglavje se izmenjata dva glavna junaka .

Knjigo priporočam čisto vsem, vendar je ne začnite brati, če nimate časa, saj je... Preberi več

Rules of Attraction
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Perfect Chemistry (2. del)
Rules of Attraction Simone Elkeles
- 25 ocen

Carlos Fuentes se po nekaj mesecih življenja v Mehiki vrne nazaj v Ameriko. Ponosen kot njegov brat ne želi biti odvisen od Alexa, zato bo raje živel na robu in si ustvaril svojo lastno pot.

Toda nato spozna Kiaro za katero je prepričÂan, da misli da je predobra zanj. ČÂŒas mineva in Carlos tako spozna, da ga Kiara potrebuje točno takšnega kot je.

Knjiga je nadaljevanje knjige Perfect Chemistry vendar z menjavo junakov, seveda pa se v knjigi... Preberi več

Chain Reaction
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Perfect Chemistry (3. del)
Chain Reaction Simone Elkeles
- 10 ocen

Luis Fuentes je dober fant, popolnoma drugačen od svojih bratov, Alexa in Carlosa. Luis je pameten, zabaven in želi postati astronavt. Ampak, ko se zaljubi v napačno dekle, vstopi v temačni svet, ki mu ni znan in ravno, ko misli, da ima v življenju vse urejeno, izve zelo žalostne novice o njegovi družini, ki uniči njegov pozitiven pogled na življenje. Bo narava Fuentesovih bratov prišla na plan in potisnila Luisa v maščevanje in skušnjave? Ga bo temparament poslal v življenje... Preberi več