The Ghost and the Goth

The Ghost and the Goth
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Ghost and the Goth (1. del)
The Ghost and the Goth Stacey Kade
- 13 ocen

Po bližnjem srečanju s sprednjim delom šolskega avtobusa je Alona Dare zamenjala naziv kraljice maturantskega plesa za kraljico mrtvih. V obliki duha in brez znakov, da se bo kmalu pojavila velika žareča svetloba, ki bi jo vodila do nebes, je obtičala na zemlji. In ker to ni še ni dovolj, je edina oseba, ki bi ji morda lahko pomagala, Will Killian, zguba, izobčenec, ki sovraži družbeno elito. Samo on jo lahko vidi in sliši, a kaj, ko pa noče imeti... Preberi več

Queen of the Dead
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Ghost and the Goth (2. del)
Queen of the Dead Stacey Kade
- 2 oceni

Alona Dare se je spremenila. S tem ko je bila poslana nazaj iz luči na Zemljo, se je zgodilo nekaj neverjetnega. Kraljica smrti je začela delati. Namesto preživljanja dneva ob bazenu in nabiranju sončne energije in lepega tena, Alona sedaj skrbi za želje in potrebe izgubljenih duš. S tem zelo pomaga Willu Killianu, fantu, ki ga noben ne mara, Aloni pa pomeni več, kot si je kadarkoli lahko predstavljala.

Toda bliža se čas, ko bodo Alono pozabili... in Alona... Preberi več

Body and Soul
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Ghost and the Goth (3. del)
Body and Soul Stacey Kade
- 2 oceni

Alona je že en mesec ujeta v telesu Lily "Ally" Turner. Z Willom iščeta rešitev, kako bi Alono ločila od Lily ne da bi jo ubila. Ampak rešitve ne najdeta. Ko že mislita, da ne mora biti slabše, naletita na Misty, Alonino bivšo najboljšo prijateljico in punco, ki ji je ukradila fanta. Misty trdi, da jo preganja duh. Trdi, da je ta duh Alona.

Alona je odločena, da odkrije, kdo se pretvarja, da je njen duh (medtem, ko se... Preberi več