The MacCarrick Brothers

Če si drzneš
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The MacCarrick Brothers (1. del)
Če si drzneš (If You Dare)
Kresley Cole
- 15 ocen

Serija knjig o treh bratih, ki so prekleti s starim urokom, da jih na vseh življenjskih poteh spremlja smrt, živijo sprijaznjeni s svojo usodo: vohuniti, moriti, vojskovati se za plačilo. Prekletstvo - to walk with death or walk alone - je edini način življenja: brez doma, ljubezni, družine ali ustaljene prihodnosti.

Visoko v Pirenejih, se gruča najetih škotskih vojakov pod vodstvom Courtlanda MacCarrica, vojskuje v imenu generala Pascala. Ko Courtland odkrije skrite namene Pascala, se mu upre... Preberi več

Če si želiš
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The MacCarrick Brothers (2. del)
Če si želiš (If You Desire)
Kresley Cole
- 10 ocen

V svoji mladosti se je Hugh MacCarrick nespametno zaljubil v prelepo deklico Jane iz premožne družine, ki je nesramno izkoriščala njegovo naklonjenost. Četudi je vedel, da se z njo nikoli ne bo poročil, saj mu urok to prepoveduje, se njegovo srce nikoli ni naveličalo njene bližine, pa čeprav mu je zadajala le bolečino. Da se je izognil skušnjavi, je Hugh sprejel službo kot izurjeni poklicni morilec in odšel po svetu.

Jane, ki je bila prepričana, da se bo... Preberi več

Če me zapelješ
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The MacCarrick Brothers (3. del)
Če me zapelješ (If You Deceive)
Kresley Cole
- 12 ocen

Deset let kasneje po naključju stopi v Ethanovo življenje skrivnostna mladenka Madeleine, ki mu ogreje srce. Ko Ethan izve, da je to hči od njegovih sovražnikov, ki so mu izmaličili obraz, ves svoj čas usmeri v to, da bo še ona trpela za grehe svoje matere. Odloči se, da jo bo zapeljal z lažmi in prevarami, jo izkoristil in uničil.

A strast med njima je močnejša od Ethanovega maščevanja in kmalu ugotovi, da je ne more izpustiti iz rok.... Preberi več