The Secret

The Secret of Ella and Micha
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Secret (1. del)
The Secret of Ella and Micha Jessica Sorensen
- 8 ocen

Ella je bila upornica s temperamentnim značajem. Ampak to je pustila za sabo ko je odšla na fakulteto in se spremenila v Ello, ki sledi pravilom in skriva vse svoje probleme. Sedaj, ko je poletje, nima več pouka in se mora vrniti domov.

Doma jo čaka oče, ki se zapija in Micha. Micha je seksi, pameten in samozavesten in v Elli zbuja čustva, ki jih ni še nihče do zdaj. O njej ve vse, tudi njeno najbolj temno skrivnost.... Preberi več

The Forever of Ella and Micha
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Secret (2. del)
The Forever of Ella and Micha Jessica Sorensen
- 1 ocena

Ella in Micha sta preživela tragedijo in zlomljena srca. Kadar sta skupaj, se vse zdi mogoče. A zdaj sta tisoče kilometrov narazen in razdalja bo postavila njuno ljubezen na preizkušnjo.

Ella obiskuje šolo in se trudi, da je nebi tako skrbela prihodnost. A ko se njen oče vedno znova vrača zdraviti odvisnost, se Ella težko prebija skozi dneve. Vse kar si želi je, da bi bil Micha ob njej, a ne dovoli si, da bi njeni problemi in... Preberi več

The Temptation of Lila and Ethan
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Secret (3. del)
The Temptation of Lila and Ethan Jessica Sorensen
- 1 ocena

Lila Summers je na zunaj brez napake: lep obraz, čudovita postava, draga oblačila, vedno urejena od nog do glave in s toplim nasmehom. A za to fasado je skrita temna preteklost polna skrivnosti. Naredila bo vse, da bo zakrila duševno praznino pred drugimi, in zaradi tega se vedno znova znajde v situacijah, ki se ne končajo dobro. A kadarkoli se znajde na dnu, le ena oseba jo zna dvigniti nazaj: Ethan Gregory.

Ethan si je postavil pravilo že... Preberi več