The Vampire Diaries

The Awakening and the Struggle
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Vampire Diaries (1. del)
The Awakening and the Struggle L.J. Smith
- 28 ocen

Elena Gilbert je lepa in popularna najstnica. Ko so njeni starši umrli v prometni nesreči je bila posvojena in kljub vsej nesreči je njeno življenje bilo normalno. Vse do začetka novega šolskega leta.

Takrat v njeno življenje stopita Stefan in Damon, brata, ki skrivata mračno skrivnost. Elena bo naredila vse, da izve zakaj je Stefan tako skrivnosten in zakaj se obnaša kot da Elena sploh ne obstaja.

Po knjigah je bila posneta tudi televizijska serija. Opozarjam vas, da... Preberi več

The Fury and the Dark Reunion
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Vampire Diaries (2. del)
The Fury and the Dark Reunion L.J. Smith
- 20 ocen

Elena se je spremenila. Zlato dekle je postalo to česar se je nekoč bala in česar si je nekoč želela. Po drugi strani Stefan žaluje, da je izgubil Eleno in je odločen, da se maščuje svojemu bratu enkrat za vselej. Toda Damon ni njegov edini sovražnik. In Damon? Uživa v sladki zmagi nad Stefanom ali je odločen, da se že zadnjič pomerita v usodni bitki?

Nadaljevanje serije Vampire Diaries.... Preberi več

The Return - Nightfall
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Vampire Diaries (3. del)
The Return - Nightfall L.J. Smith
- 16 ocen

Elena se je žrtvovala, da je rešila oba brata, vampirja, ki jo ljubita. Tako sta jo Stefan in Damon izgubila, a neka nenaravna sila je Eleno pripeljala nazaj. Elena ni več člove in noben vampir se ji ne more upreti.

Stefan si želi nekako zaščititi Eleno in si z njo ustvariti skupno življenje. Po drugi strani pa se ji Damon ne more upreti in si želi, da bi Elena bila njegova princesa. Tako ukane Stefana in prepriča Eleno,... Preberi več

The Return - Shadow Souls
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Vampire Diaries (4. del)
The Return - Shadow Souls L.J. Smith
- 11 ocen

Elena Gilbert je v sredini magije in nevarnosti toda tokrat njen fant, vampir Stefan, ni z njo, da bi ji pomagal. Elena je prisiljena zaupati svoje življenje Damonu, Stefanovemu zlobnemu bratu, ki si želi Elenino telo in dušo. Odnov med Eleno in Damonom se izostruje dokler se Elena ne sooči s krutim vprašanjem: Katerega izmed bratov si zares želi?... Preberi več

Vrnitev: Polnoč
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Vampire Diaries (5. del)
Vrnitev: Polnoč (The Return - Midnight)
L.J. Smith
- 7 ocen

Stefan je zaradi dolgega ujetništva tako izčrpan, da potrebuje več krvi, kot mu jo lahko zagotovi Elena, medtem ko se je Damon zaradi nekega čudnega kicunskega uroka spremenil v človeško bitje. Obupan in razočaran Damon se vrne v Temno razsežnost, da bi lahko spet postal vampir. Toda čisto po naključju s sabo odpelje tudi Bonnie.
Stefan in Elena se odpravita po svojo nedolžno prijateljico, Matt in Meredith pa ostaneta in rešujeta obsedene otroke v Fells Churchu. Toda kmalu ugotovijo, da... Preberi več