The Wolves of Mercy Falls (Volkovi iz Mercy Fallsa)

Srh
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Wolves of Mercy Falls (Volkovi iz Mercy Fallsa) (1. del)
Srh (Shiver)
Maggie Stiefvater
- 35 ocen

Grace je leta in leta opazovala volkove v gozdu za njeno hišo. Š e posebej pa je opazovala volka z zlatimi očmi, njenega volka in vsakič ko je volk izginil, je trpela.

Sam živi dvojno življenje. Pozimi se z ostalimi člani krdela prebija skozi nizke temparature, včasih pa je v tihi družbi prelepeta in pogumnega dekleta. Poleti ima le nekaj neprecenljivih mesecev, ki jih lahko preživi kot človek, dokler ga mraz ne spremeni nazaj v volka.

Grace spozna fanta... Preberi več

Nemir
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Wolves of Mercy Falls (Volkovi iz Mercy Fallsa) (2. del)
Nemir (Linger)
Maggie Stiefvater
- 27 ocen

Sam je večino svojega življenja preživel kot volkodlak, sedaj pa zgleda, da je ozdravljen. Njegova koža se več ne spremeni v dlako med tem ko temparatura pada. Zdaj sta lahko z Grace srečna. Toda ravno ko Sam začne zaupati v svoje človeško življenje, se Grace ne počuti več kot človek. Sam je tako zelo zaskrbljen za Grace kot tudi za svojo skupino volkov, ki imajo zgleda po dolgih letih novega člana.... Preberi več

Večno
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Wolves of Mercy Falls (Volkovi iz Mercy Fallsa) (3. del)
Večno (Forever)
Maggie Stiefvater
- 17 ocen

Grace ni bilo namenjeno ostati človek, zdaj je ona volk. In volkovi v Merxy Fallsu bodo tarče v zadnjem, spektakularnem lovu.

Sam bi naredil karkoli za Grace. Vendar ali lahko en fant, ena ljubezen spremeni sovražen, predatoski svet? Preteklost, sedanjost in prihodnost trčijo v enem trenutku: trenutku življenja ali smrti, slovesa ali večnosti.... Preberi več