With This Ring

Spreobrnjeni lahkoživec
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
With This Ring (1. del)
Spreobrnjeni lahkoživec (Reforming a Rake)
Suzanne Enoch
- 6 ocen

Guvernanta ne sme biti nikoli sama v družbi moškega. Njen sloves mora biti brezmadežen. Nikoli ne sme pokazati osebnih čustev. Čeprav jo delodajalec še tako draži. Guvernanta ne sme nikoli podvomiti o ukazih delodajalca. Celo če jo nagovarja, naj se odpove ugledu v zameno za strast? In nikoli in nikdar se ne sme zaljubiti v nekoga višjega stanu. Š e posebej ne v lahkoživca, naj bodo njegovi poljubi še tako pogubni.

Alexandra Gallant je izjemna guvernanta, in če je v... Preberi več

Polnočni zmenek
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
With This Ring (2. del)
Polnočni zmenek (Meet Me at Midnight)
Suzanne Enoch
- 5 ocen

Navihana in bistroumna Victoria Fontaine ssvojimi duhovitimi domisleki pogosto razburja visoko družbo ter si prisluži vzdevek 'lisička Vixen'. A se lahko le skrije pred slovesom razvpitega lorda Althorpa, ki mu pravijo tudi 'pregrešni Grafton'. Leta, ki jih je Sinclair Grafton preživel v Evropi, niso utišala govoric o njegovi divji preteklosti. Ko se očarljiva Vixen in čedni lahkoživec znajdeta sama na elegantnem plesu, ju premaga strast.

Victorijin oče ju zasači v pretresljivo čutnem poljubu, zato Sinu in Vixen ne preostane... Preberi več

Škandalozna stava
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
With This Ring (3. del)
Škandalozna stava (A Matter of Scandal)
Suzanne Enoch
- 6 ocen

Gospodična Emma Grenville, ki ni naivna debitantka, je doživela že veliko srečanj s trdoglavimi plemiči, ki mislijo, da so ženske na svetu samo v zadovoljstvo moških. In njen nov ošabni lastnik, vojvoda Wyclife, je najslabši od njih! Š e kako privlačni brezobzirnež bi rad potrojil najemnino za Emmino višjo šolo za mlade dame, da bi pomagal svojemu stricu iz dolgov. Greydon Brakenridge še kako potrebuje pouk o ženskah. In Emma je ravno prava, da ga razsvetli!

Pregrešno čeden vojvoda ni... Preberi več