Izjava o zasebnosti

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na info@bralnica.com.

Za nas je zasebnost obiskovalcev aplikacije www.bralnica.com izjemnega pomena. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki jih sprejmemo in hranimo na www.bralnica.com in kako jih uporabljamo.

Dnevniške datoteke

Tako kot večina preostalih strani, tudi na www.bralnica.com.com uporabljamo t.i. dnevniške datoteke (Log Files). V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, spletnega internet ponudnika (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki (Cookies)

www.bralnica.com uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotki

- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.bralnica.com.
- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.bralnica.com in drugih spletnih strani.
- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran - http://www.google.com/policies/privacy/ads/


Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.bralnica.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

www.bralnica.com nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.bralnica.com ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Amazon

Slike in vsebina, objavljena na podstrani Brezplačne e-knjige so last podjetja Amazon.com, Inc. ali njihovih sodelavcev. Amazon, the Amazon logo, MYHABIT, and the MYHABIT logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.